massguide_sthlm2018-02-28T11:07:14+00:00

Mässtidningen – Stockholm

Mässtidningen – din hjälp inför mässan

Det kan vara svårt att överblicka allt som händer på en mässa och det är lätt att man missar något som man vill se eller uppleva. Med hjälp av mässtidningen kan du planera ditt besök och försäkra dig om att inte gå miste om något. I den står allt du behöver veta om mässan, samtliga utställare, alla aktiviter och workshops och en massa annat läsvärt.

Här på hemsidan kan du läsa mässtidningen i digitalt format (finns tillgänglig cirka två veckor före mässans start) men den delas även ut i pappersformat under mässan.

Trevlig läsning!

Våra öppettider & biljetter!

Seniormässan har öppet alla dagar 9.30-16.00. Du kan köpa biljett i entrén eller förköpa via Tickster. Entréavgiften är 140 kr. Hela scenprogrammet och många aktiviteter är inkluderat i priset.

Detta händer på våra scener!

Ett populärt inslag på mässorna är våra föreläsningar på scen. Många välkända profiler behandlar ämnen som rör allt från resmål och andra nöjesbetonade föredrag till personlig utveckling.

Aktiviteter på mässan!

På våra mässor får du massor av inspiration, tips, goda råd och nya idéer. Du kan också ta del av olika erbjudanden, roliga prova-på-aktiviteter och tävlingar med riktigt fina priser.

Nästa mässa börjar om:
0
0
0
veckor
0
0
0
0
dagar
0
0
timmar
0
0
minuter
0
0
sekunder