För utställare Stockholm

En god ekonomi och ett aktivt liv långt upp i åren kännetecknar allt fler äldre. Som utställare på Senior når du just denna växande del av befolkningen.

Senior är Sveriges största mötesplats för den aktive senioren. Den arrangeras fyra gånger per år på hösten och våren i Stockholm, på våren i Göteborg och Malmö. Här kan du visa dina produkter och tjänster ”one to one” för besökaren. En besökare som själv valt att besöka mässan och därför är mottaglig för det du vill presentera.

Att konceptet Senior fungerar väl vet vi som arrangörer och inte minst de många återkommande utställare som vi har. För varje år som Senior arrangerats har den vuxit både på besökar- och utställarsidan. Det säger något om kundnyttan, både för dig som medverkande och för publiken.

För att skapa tydlighet är Senior indelat i olika temaområden: 

• Resor & Turim

• Boende & Tjänster

• Vård & Omsorg

• Hjälpmedel

• Hälsa & Skönhet

• Fritid & Kultur

Senior marknadsförs genom annonsering i magasin och dagspress, via vår hemsida och våra samarbetspartners. I Stockholm producerar vi en mässtidning som distribueras med DN. Vi väljer också att ha ett lågt entrépris för att dra publik till mässan.

Arrangören Numera Mässor har stor erfarenhet av att arrangera publikdragande konsumentevent och har genom åren arrangerat 100-tals mässor. Se www.numeramassor.com

Välkommen att kontakta oss om hur just ert deltagande på Senior kan se ut!

Besökarprofil

Vem besöker Senior?

läs mer

Marknadsföring

Vi vet hur vi når vår målgrupp.

läs mer

Intresseanmälan

Fyll i så kontaktar vi dig.

läs mer

Praktisk information

Saker som du behöver veta som utställare.

läs mer

Om Seniormässan

Missa inte möjligheten att ställa ut

läs mer

Hotell

Se hotellerbjudande till er utställare

läs mer
OK
På Senior Mässan använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?