Välkommen till SeniorEvent!

SeniorEvent är din lokala mässa som kommer att arrangeras på åtta olika orter i Sverige och riktar sig till dig som är senior, 55+, pensionär.

På dessa mötesplatser kommer du att kunna uppleva intressanta utställare, roliga prova-på-aktiviteter och ett inspirerande och informativt scenprogram med allt från kända profiler och aktuella ämnen som leds av vår musikaliska konferencier Linda Rapp.

Våra utställare finns inom varierande teman:  Resor & Turism, Hälsa & Träning, Hem & Fritid, Vård & Omsorg, Ekonomi & Juridik, Region & Kommun, Kultur & Upplevelser, Skönhet och Boende. Utöver detta kommer in kunna ta del av fina erbjudanden, tävlingar, viktig samhällsinformation och ges möjligheten att shoppa på våra SeniorEvent.

Närmare varje SeniorEvents öppnande kommer ni här att finna all information om varje ort, våra utställare, aktiviteter och scenprogram.

Vi ser fram att träffa er så glöm inte att boka in datumen i kalendern – välkomna!

Våra orter 2020

SeniorEvent genomförs på åtta olika medelstora orter i Sverige. Grunden för samtliga SeniorEvents är densamma – allt från inspirerande och intressanta föreläsare till roliga prova-på-aktiviteter –  medan utbudet av utställare och föreläsare skiljer sig från ort till ort. Håll därför ett öga på hemsidan eller på våra sociala kanaler för aktuell information.

Under 2020 kommer vi att besöka följande orter:

STAD DATUM ARENA
Kalmar Mars, 23-24 Kalmarsalen
Växjö April, 1-2 Fort Nox
Trollhättan April, 15-16 Nova
Eskilstuna April, 28-29 Stiga Sports Arena
Kristianstad September, 17-18 Kristianstad Arena
Ystad Oktober, 14-15 Ystad Arena
Halmstad Oktober, 21-22 Halmstad Arena
Norrköping November, 18-19 Östgötaporten

Öppettider: kl. 10-16 samtliga dagar för besökare

Entrépriser: Ordinarie pris 100 kr eller 50 kr med rabattkod eller -kupong som finns i vår marknadsföring.

Mediapartner

Boka monter

Montrarna finns i standardstorlekar 4 kvm, 6 kvm och 8 kvm men önskas andra mått går det att ordna. Skriv era önskemål i beställningsformuläret eller tala med berörd projektledare.

I montern ingår antracitgrå matta och 10A el samt en 2,5 meter hög bakvägg i svart tyg i montrarna som är 4 kvm stora. Beträffande bakväggen går det bra att fästa på väggen med tejp. Överst på väggen går det utmärkt att hänga saker antingen med tråd eller klämmor, fråga monterservicen på plats för att låna saker för detta. Montrarna som är 6 eller 8 kvm stora har vitmålade plywoodväggar.

Vill ni göra en backdrop eller om ni har en så rekommenderar vi att det håller bredden som montern håller (2m för en 4kvm, 3m för en 6kvm, 4m för en 8kvm). Maxhöjd bör inte överstiga 2,5 – i övrigt finns det inga begränsningar.

Har ni andra önskemål än det vi erbjuder i vårt standardpaket kontakta vår officiella leverantör Mässupport eller boka direkt via deras hemsida: https://www.massupport.se/tjanster/seniorevent/

Våra priser:
Grundavgift 2 000 kr
4 kvm 6 500 kr
6 kvm 9 000 kr
8 kvm 11 500 kr

Samtliga belopp i SEK och exklusive moms. 50% av nettobeloppet faktureras vid bokningstillfället, resterande belopp faktureras 30 dagar innan eventets startdatum. Bokningar gjorda med mindre än 30 dagar före eventets start faktureras med hela summan 10 dagar netto.

Boka din monter här!

    Du kan välja flera om du så önskar.
  • Observera att minsta monterstorlek är 2×2 kvm. I priset ingår golvyta enligt bokad storlek och avskiljande väggar.

Kontakta oss

Det är vi som jobbar med SeniorEvent. Kontakta oss om du vill få mer information eller om du vill boka en monter.

Linnea Olsson
Projektledare, SeniorEvent | Kalmar, Ystad
Mejla mig!
0732-36 90 71

Lina Bergsbo
Projektledare, SeniorEvent | Övriga orter
Mejla mig!
0705-21 00 21 / 0765-27 58 51