Praktisk information

Viktiga datum för dig som utställare att komma ihåg:

23 februari – sista dag att beställa utställarkort och biljetter

23 februari – sista dag att ändra företagsnamn till utställarförteckningen i mässguiden, Om ni har problem att logga in kontakta karoline.marmberg@numeramassor.com

2 mars – sista dag att beställa teknik till ordinarie pris, därefter sker prispåslag. Beställ omgående via knappen här:

Kontakta turkan.yerlikaya@svenskamassan.se vid frågor.

 

Ladda ner praktisk information här

 

Det ingår 1 utställarkort per 3 kvadratmeter. Vill ni endast ha de utställarkort som ingår i montern behöver ni inte göra någon beställning. Utställarkorten hämtas ut på plats i informationen. Behöver ni extra utställarkort beställer ni det totala antal utställarkort ni behöver inklusive de som ingår. Ni som byter mycket personal under mässan beställer det totala antal utställarkort som ni kommer att behöva under mässan. Därefter skickar ni in en namnlista med de personer som ska arbeta i montern till karoline.marmberg@numeramassor.com. Utställarkorten beställer ni när ni är inloggade, se nedan.

Du får lov att ha samutställare i din monter. Vill en samutställare ha sina uppgifter presenterade enligt ovan tillkommer en anmälnings-/administrativ avgift för detta om 1000:- exkl moms.

För att allt ska flyta så smidigt som möjligt har vi sammanställt ett informationsblad som kommer att skickas till samtliga deltagande företag och som man även kommer kunna ladda ner härifrån.
Här finns uppgifter om adresser, godshantering, teknikbeställningar, in- och utflyttningstider mm.

Svenska Mässan

Gods – och leveransadress:

Svenska Mässan

Senior

Företagets namn, Monternummer, Kontaktperson

412 94 Göteborg


Tekniska tjänster:

Kontakta Svenska Mässan för allt som gäller tekniska tjänster till din monter


Kontaktperson:

Turkan Yerlikaya, 031-708 81 30, turkan.yerlikaya@svenskamassan.se

 

 

 

OK
På Senior Mässan använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?