Senior– mässan som tar äldres behov på allvar

Med åldrandet förändras individens krav för att kunna leva ett rikt liv. Detta tar Senior fasta på. På mässan möts seniorer, utställande företag, representanter från det offentliga och organisationer under tre dagar.

Mässan har ett stort spektrum av utställare vilka erbjuder produkter och tjänster för äldre. Besökaren har möjlighet att tala med kunniga representanter, få tips och råd om hur man kan förenkla och även sätta guldkant på tillvaron. Det finns utställare inom områdena resor & turism, boende & tjänster, vård & omsorg, hälsa & skönhet samt fritid & kultur.

En mängd stor mängd aktiviteter finns också på plats på mässorna. Det är både ”prova-på” aktiviteter och scenframträdanden i form av intressanta seminarier och föreläsningar som berör äldres livssituation. Ämnen som behandlas är äldres hälsa såväl som om resmål och andra nöjesbetonade föredrag.  Musikunderhållning är ett annat uppskattat inslag på Senior.

 

web_515_1553

 
Samarbetspartners Senior

Malmö StadPROSPFDNSydsvenskanSenior i Centrum

OK
På Senior Mässan använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?