Seniormässan – den ledande mässan för aktiva seniorer

 

En god ekonomi och ett aktivt liv långt upp i åren kännetecknar allt fler äldre. Som utställare på Seniormässan når du just denna växande del av befolkningen.

Seniormässan är Sveriges största mötesplats för den aktive senioren. Den arrangeras fyra gånger per år på hösten och våren i Stockholm, på våren i Göteborg och Malmö. Här kan du visa dina produkter och tjänster ”one to one” för besökaren. En besökare som själv valt att besöka mässan och därför är mottaglig för det du vill presentera.

Att konceptet Seniormässan fungerar väl vet vi som arrangörer och inte minst de många återkommande utställare som vi har. För varje år som Seniormässan arrangerats har den vuxit både på besökar- och utställarsidan. Det säger något om kundnyttan, både för dig som medverkande och för publiken.

För att skapa tydlighet är Seniormässan indelat i olika temaområden: 

• Resor & Turim

• Boende & Tjänster

• Vård & Omsorg

• Hjälpmedel

• Hälsa & Skönhet

• Fritid & Kultur

Seniormässan marknadsförs genom annonsering i magasin och dagspress, via vår hemsida och våra samarbetspartners. I Stockholm producerar vi en mässtidning som distribueras med DN. Vi väljer också att ha ett lågt entrépris för att dra publik till mässan.

Arrangören Numera Mässor har stor erfarenhet av att arrangera publikdragande konsumentevent och har genom åren arrangerat 100-tals mässor. Se www.numeramassor.com

Till intresseanmälan >>

Välkommen att kontakta oss om hur just ert deltagande på Seniormässan kan se ut!

Leon Giannaridis

Projektledare Senior Stockholm, projektsäljare Senior Göteborg, Malmö

0708- 38 78 08

Peter Gillemo

Projektsäljare Seniormässan Stockholm, Seniordagar Stockholm

0765-46 55 99

Karoline Marmberg

Projektkoordinator Senior Malmö, Göteborg och Stockholm

0701-45 75 55

OK
På Senior Mässan använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?