Seniormässan – den ledande mässan för aktiva seniorer

 

Vi gör dom tre största mässorna i Sverige och är den välkända mötesplatsen för våra aktiva seniorer. Vi finns på de största mässanläggningarna för att kunna erbjuda den bästa kvalitén.

Mässan arrangeras tre gånger per år . På hösten och våren i Stockholm, på våren i Göteborg och Malmö. Här kan du visa dina produkter och tjänster ”one to one” för besökaren. En besökare som själv valt att besöka mässan och därför är mottaglig för det du vill presentera.

Att konceptet Seniormässan fungerar väl vet vi som arrangörer och inte minst de många återkommande utställare som vi har. För varje år som Seniormässan arrangerats har den vuxit både på besökar- och utställarsidan. Det säger något om kundnyttan, både för dig som medverkande och för publiken.

För att skapa tydlighet är Seniormässan indelat i olika temaområden: 

• Resor & Turism

• Boende & Tjänster

• Vård & Omsorg

• Hjälpmedel

• Hälsa & Skönhet

• Fritid & Kultur

Seniormässan marknadsförs genom annonsering i magasin och dagspress, via vår hemsida, Facebook och våra samarbetspartners. Vår mediepartner i Malmö är HD-Sydsvenskan och vi producerar tillsammans en mässtidning som distribueras med HD-Sydsvenskan. Vi väljer också att ha ett lågt entrépris för att dra publik till mässan.

Är ni intresserade att ställa ut på Seniormässan 24-26 april 2018 på Malmömässan.

Välkommen att kontakta oss om hur just ert deltagande kan se ut

Till intresseanmälan >>

Arrangören Numera Mässor har stor erfarenhet av att arrangera publikdragande konsumentevent och har genom åren arrangerat 100-tals mässor.

Ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni har några frågor.

Kontakt >>

Varmt välkomna till Seniormässan!

Christina & Karoline

 

Samarbetspartners

SPFPROSydsvenskan

 

OK
På Senior Mässan använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?