Träffa våra profiler 2019

Artist/skådespelare och vår konferencier som har medverkat i ett flertal musikaler och gjort turnéer över hela landet. Sommaren 2015 blev hon belönad med Sällskapet Stallbrödernas stipendium för sitt artisteri.
Missa inte Lindas musikunderhållning på Stora Scenen.

Kocken Tareq Taylor har alltid känt ett stort engagemang för de äldres kosthållning. Lyssna på hans vision om hur han vill skapa en bättre måltidsupplevelse för seniorer där riktiga kockar, varje dag lagar mat på riktiga råvaror utan tillsatser.

Lyssna till Tareq fredag 26 april kl 12.20 vid Stora Scenen

Är allsång mördande tråkigt? Hasse Andersson berättar och ger tillsammans med Peter Flack, Monica Forsberg, Peter Kjellström och Amanda Flack ett smakprov ur Skuld och gröna skogar

Lyssna till detta onsdag & torsdag kl 13.55 vid Stora Scenen

Anna Bystedt, den föredetta flygvärdinnan som sadlade om och nu förgyller skåningarnas morgnar på Guldkanalen
Möte henne på Stora Scenen varje dag kl 14.15 samt torsdag kl 11.35 när hon samtalar på scen med skånska kreatörer

Hälsotrender, gluten, fibrer och probiotika. Så får du en mage i balans med hjälp av kost, andning och stresshantering. Sofia Antonsson är leg dietist, IBS-expert och författare av flertalet böcker. Hon har tagit kostbehandlingen FODMAP till Sverige och föreläser om vikten av att hålla sig väl med tarmbakterierna genom hela livet. Du får lära dig om hälsotrender som gluten, fibrer och probiotika, samtidigt som du får konkreta verktyg för att förbättra hälsan med enkla förändringar och självklart – hur du får en mage i balans med hjälp av kost, andning och stresshantering.

Lyssna till hennes föredrag onsdag 24 april kl 11.25 vid Stora Scenen

Nicklas Ländqvist fd landslagstränare, berättar om vikten av att träna för att förbättra balans, humör, inkontinens samt välbefinnandet och att det aldrig är försent att börja Nicklas är före detta landslagsgymnast och coach som har sadlat om till Personlig Tränare med specialitet inom ryggsmärta, funktionell träning, bålstabilitet och stretch. Han finns i Solresorsmonter B:47 under dagen.

Lyssna till hanss föredrag torsdag 25 april kl 13.20 vid Stora Scenen

Se hela scenprogrammet här!