Utställarlista – 2023 – Malmö

Seniormässan är för dig som vill inspireras till att leva ett aktivt liv och upptäcka något nytt igen. Här får du träffa det största antalet utställare med det mest varierande utbudet av kvalitetsprodukter och erbjudanden. Du kan prova på och uppleva flera aktiviteter samt lyssna på det mest fullmatade scen- och seminarieprogrammet.

Här finns utställare inom många olika områden: Resor & Turism, Boende & Tjänster, Vård & Omsorg, Hälsa & Skönhet samt Fritid & Kultur.

Så här fungerar listan

Du kan enkelt sortera utställarlistan genom att klicka på listen högst upp i valfri kolumn. Det är även möjligt att söka på en utställare direkt.

Alla länkar till våra utställare öppnas i ett separat fönster.

FöretagWebbplatsMonternummerFöretagsuppgifter
1,6 Miljonerklubbenhttps://www.1.6miljonerklubben.com/B:48Informerar om 1,6 Miljonerklubben verksamhet
60plusbankenhttp://www.60plusbanken.seD:1560plusbanken hjälper dig som är 60plus till en bättre vardagsekonomi och livskvalitet genom att frigöra pengar från din bostad. Välkommen till vår monter så berättar vi mer!
Airgohttp://www.airgo.seD:41Elrullstolar och andra hjälpmedel.
Allente Sverige ABhttp://www.allente.seA:41
Anhörigas Riksförbund / Anhörig i Malmöhttps://anhorigasriksforbund.se/anhorig-malmo/G:35
Audika ABhttps://www.audika.se/hitta-horselklinik/horselklinik-skane-audikaA:22Audika är din expert på hörsel, i vår monter erbjuder vi möjlighet till ett enklare snabbtest av din hörsel, träffa våra legitimerade audionomer och få rådgivning samt möjlighet att boka tid på plats till en av våra klinker.
Audiomerahttps://audiomera.seA:11Vid vår monter finner du legitimerade audionomer med mångårig erfarenhet. Vi ser till att du får den bästa rådgivningen inom hörselvården. Ta tillfallet i akt och tävla om ett par toppmoderna hörapparater och annat smått och gott. Välkommen till oss!
Audionomservice Sverige ABhttp://www.audionomservice.seD:12
Bilanpassning i Staffanstorphttp://www.bilanpassning.comA:45
Blodtrycksdoktorn ABhttp://www.accumbo.seD:27
Boplats Sydhttp://www.boplatssyd.seE:13Hos Boplats Syd hittar du seniorlägenheter och vanliga hyresrätter från både privata och kommunala hyresvärdar i stora delar av Skåne.
Bordtennis-EMhttp://www.sbtf.seC:33
Brösarps Gästgifveri och SPAhttp://www.gastis.seA:49
Busto Automatica, UABG:15
Cyprus Deputy Ministry of Tourismhttp://www.visitcyprus.comD:31
Destination Glasrikethttp://www.glasriket.seB:13
Destination Kostahttp://www.destinationkosta.seB:13
Destination Snogeholm ABhttps://www.destinationsnogeholm.seF:20Vi hyr ut stugor och lägergårdar, campingplatser, båtar, kanoter, samt säljer fiskekort i Snogeholms strövområde beläget 2 mil norr om Ystad. I Snogeholm kan du fiska, vandra, paddla, rida, spana på djuren, grilla och en hel del till, året runt.
Direct Import/ SkimGuardE:14
Direkt optik ABhttp://www.direktoptic.seA:23
El HierroD:05
Elizabeth Bhttp://www.elizabethb.comG:29
Eloped ABhttp://www.eloped.seB:21
Erikshjälpen Second Hand Malmö & Åkarphttps://erikshjalpen.se/store/malmo/A:50Hjärtligt välkommen till vår monter! Här kan du bl.a. vinna presentkort som du kan använda i våra secondhand-butiker i Malmö & Åkarp. Vi informerar om följande: Erikshjälpens historia, våra mål, att vara gåvogivare, att vara volontär
Eurovema Mobility ABhttps://www.eurovema.com/sv-se/D:51
Femtiofemplus ABhttp://www.femtiofem.seA:17
Finnlineshttp://www.finnlines.seA:10
Folkspelhttp://www.folkspel.seC:41
Fria Läroverken ABhttp://www.laroverken.seG:41 G:43
FuerteventuraD:05
FörebyggB:34
Glasögonmagasinethttp://www.glasogonmagasinet.seB:14Gratis syntest & ögontryck. Ögondroppar. Glasögonbad. Information om ögonhälsa o torra ögon
God Service i Sverige ABhttps://www.godservice.seA:21
Gran CanariaD:05
Gymnastikföreningen Sveahttp://www.sveagym.seB:19
Göran Sjödén Rehab Butik ABhttp://www.rehabshop.seF:22
Hemrexhttp://www.hemrex.seA:35Vi erbjuder tjänster inom städning, fönsterputs, trädgårdsskötsel, hantverksservice, flytthjälp, flyttstädning, vardagsomsorg och mer.
HomeMaid ABhttp://www.homemaid.seB:47
Hälsoinsikthttp://www.gapamoln.se/A:24
HärjedalsKök ABhttp://www.harjedalskok.seA:12
Hönsalottas luffarmuseum ABhttp://www.luffarmuseum.seA:33
Idrottens Bingo ABhttps://bingohall.idrottensbingo.se/index.php/bingohallar/malmo/E:16
Internationella skolornahttp://www.internationellaskolorna.seE:27Språkresor utomlands för 50-plussare! Kombinera språklektioner med sociala och kulturella aktiviteter.
Italiens hörnaG:23
Judo4Balance Fallprevention ABhttps://judo.se/tag/judo4balance/B:30
Julius Productionhttps://juliusproduction.se/F:28Presentation av kommande föreställningar. Tävla om biljetter till den nyskrivna Musikalen Dé é det här vi kallar kärlek som spelas på Nöjesteatern i Malmö i höst.
Kanarieöarnahttps://www.hejkanarieoarna.com/D:05Åtta öar i Atlanten där man kan koppla av och komma bort från rutinerna och komma tillbaka med ny energi. Och bäst av allt: kom vilken årstid du vill. Vi pratar om öarna med oändlig vår. Vi pratar om världens bästa klimat. Kom och upplev det.
Klarahill Limhamns begravningsbyråhttp://www.limhamnsbegravningsbyrå.seB:43
Kristianstad Buss ABhttp://www.kristianstadbuss.seB:10
Kullakök ABhttp://www.kullakok.seG:31
KungSängen Produktion ABhttp://www.kungsangen.comE:41 & E:43
La GomeraD:05
LanzaroteD:05
Liberalerna Malmöhttp://www.malmo.liberalerna.seG:17
MACC People ABhttp://www.maccpeople.seUtomhus
Malmö Opera och Musikteater ABhttp://www.malmoopera.seB:01Säsongspresentation. Biljettförsäljning. Mässerbjudande på biljetter. Tävla om biljetter till Fallet Makropulos.
Medtronichttp://www.medtronic.seD:20
Minnesklinikenhttps://vard.skane.se/skanes-universitetssjukhus-sus/mottagningar-och-avdelningar/minnesmottagning-specialiserad/G:21
MKB Fastighets AB (publ)http://www.mkbfastighet.seE:21
Mobilina Anpassninghttp://www.mobilina.seA:15Nya rullstolsbilar – Bilanpassning – Bra begagnade rullstolsbilar
Morups Fönsterhttp://www.morups.seE:09Energieffektiva och inbrottsklassade fönster inklusive montage.
MSC Cruiseshttp://www.msccruises.seD:24
MSDhttp://www.msd.se https://www.pneumo.se/E:37Välkommen till vår monter!
Myndigheten för tillgängliga medier, MTMhttp://www.mtm.se/D:29
New Nordic ABhttp://www.newnordic.comB:25
NordDesign Kök ABhttp://www.norddesign.seE:01
Novasol A/Shttp://www.novasol.seA:42
Oconeo ABhttps://oconeo.seC:01Vi är en skånsk start-up och vi utvecklar produkter anpassade för sjukvård i hemmet, med hänsyn till patienter, vårdpersonal och medboende.
Optik Smarteyes ABhttp://www.smarteyes.seC:11
Ost & Delibarenhttp://www.odbaren.seE:38
Padel Crew ABhttps://www.padelcrew.seD:39
Patientnämndenhttp://www.skane.se/sv/Webbplatser/Patientnamnden/F:38
Postkodlotteriethttp://www.postkodlotteriet.seF:30
PRO Skånehttps://pro.se/distrikt/distrikt-skaneB:20Kom till vår monter så berättar vi om PRO Skånes alla verksamheter! PRO Skåne har över 100 lokalföreningar som erbjuder ett smörgåsbord av aktiviteter och en stor gemenskap. Vi berättar gärna mer om både det och allt annat PRO kan erbjuda! Välkommen!
Psoriasisförbundethttps://www.psoriasisforbundet.se/skane/G:19Vi informerar om Psoriasisförbundets verksamhet, om psoriasis, psoriasis atrit samt våra behandlingsanläggningar i Skåne.
Riksbyggen Bonumhttps://www.bonum.se/om-bonum/E:18Bonum skapar boende för en ny fas i livet för dig som fyllt 55 år. Bo bekvämt i en ljus, lättskött lägenhet med hög standard, centralt läge och gemenskap med grannarna. Våra första 100 besökare får med sig en liten gåva, vi finns i monter E18.
Rolfs Flyg och Buss ABhttp://www.rolfsbuss.seB:09Kom till vår monter och tävla om resepresentkort och ta del av mässrabatter.
Seat Up, AB O.H. Sjögrenhttp://www.seatup.seC:17
SeniorNet Malmöhttp://www.seniornetmalmo.seE:22God hälsa och välbefinnande
SeniorNet Malmö förebygger social isolering, främjar digital delaktighet och knyter kontakter mellan äldre och yngre generationer.
God utbildning
SeniorNet Malmö informerar och utbildar seniorer för att underlätta deras utnyttjande av tjänster och aktiviteter på internet.
Minskad ojämlikhet
SeniorNet Malmö ställer krav på att digital utrustning, information och service i samhället anpassas för ökad användarvänlighet och säkerhet.
Skohälsanhttp://www.skohalsan.comA:40
SKPF Distrikt Skånehttps://www.skpf.seD:23Välkommen till SKPF Pensionärerna! SKPF Pensionärerna är ett pensionärsförbund som är öppet för alla, oavsett yrkesbakgrund. SKPF Distrikt Skåne har avdelningar som geografiskt täcker hela Skåne. Mer information finns på vår hemsida http://www.skpf.se
Socialdemokraterna i Malmöhttp://socialdemokraternamalmo.seE:25
Spain is Morehttp://www.spainismore.seD:35Alltid skräddarsydda resor. Pilgrimsvandringar i Norra Spanien. Självguidade bilsemestrar. Lyxiga tågresor. Boende på Paradorhotell
Specsavershttp://www.specsavers.seB:31
SPF Seniorerna - Skånedistriktethttps://www.spf.se/skanedistriktetC:47
Stockebodahttp://www.stockeboda.seD:45
Studieförbundet Vuxenskolan Skånehttp://www.sv.se/skaneB:41
Sunstar GUMhttp://www.sunstargum.comC:23
Svea Vaccin ABhttps://sveavaccin.se/kontakt/B:15
Svenska Fotbollsförbundethttps://www.svenskfotboll.se/D:38, C:39
Svensk Hypotekspension ABhttp://www.hypotekspension.seB:29
Sverigedemokraterna Malmöhttps://malmo.sd.nu/A:18Seniorvänlig politik
Swanson´S travelhttp://www.swansons.seD:24
Sydafrikaresor & Söderhavsresorhttp://www.sydafrikaresor.se http://www.soderhavsresor.seD:02Resor till Sydafrika och södra Afrika samt Australien och Nya Zeeland, dessutom resor till paradisöarna i Indiska Oceanen och Stilla havet.
Sydglas ABhttp://www.sydglas.seG:09
TechTrust ABhttps://techtrust.se/C:16Datorsupport och teknikhjälp i hemmet, med RUT-avdrag. Vi kan hjälpa till med alla typer av problem och frågor som kan uppkomma när du använder din dator, mobil, smart-TV och annan hemelektronik. Enkelt och tryggt! 
Thabela Travel ABhttp://www.thabelatravel.comC:19Erbjuder rundresor med svensk guide till natur och kultur. Specialister på Afrika, Oceanien, Sydamerika och Asien.
Tjörnarpsbusshttp://www.tjornarpsbuss.seC:45
Treza Solutions ABhttp://www.treza.seA:26
TT-Linehttp://www.ttline.seB:46TT-Line förbinder de största tyska Östersjöhamnarna Travemünde & Rostock, den polska hamnorten Swinoujscie och Klaipeda i Litauen med Trelleborg och Karlshamn i Sverige. Välj smarta vägen söderut och låt semestern börja ombord. Ni vilar, vi kör!
Unity Line Limited Sp. z o.o. Branch in Polandhttp://www.unityline.seC:15
Veterankrafthttps://www.veterankraft.seE:31Vi underlättar din vardag. Hjälp i hem och trädgård. Vi söker även jobbonärer till dessa uppgifter.
Villatidningenhttp://www.villatidningen.seD:14
Vrak - Museum of Wreckshttps://www.vrak.se/C:30Vrak - Museum of Wrecks är Stockholms nyaste museum om marinarkeologi och det fantastiska kulturarvet som finns på Östersjöns botten! I museet kan du både fördjupa dig i historien kring olika vrak genom våra utställningar och prova på att dyka på ett vrak med ett virtual reality-headset. Du kan även gå på guidade turer eller njuta av något gott i museets café. Vrak - Museum of Wrecks har även ett späckat schema med olika programaktiviteter som du kan uppleva på plats eller via livesändningar från vår hemsida. Under mässan kan du passa på att bekanta dig med vad museet handlar om och höra mer om hur modern teknik kan visa upp ett vrak, utan att du behöver bli blöt!
World Of Comfort Sverigehttp://www.worldofcomfort.dkD:46