Information till utställare

Boka monter

Vill du boka monter på någon av våra Seniormässor? Klicka här och fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig inom kort med förslag på monter.

Redan registrerad utställare

Har du redan bokat din monter och behöver uppdatera din information, beställa biljetter eller utställarband – vänligen logga in och fyll i formuläret på nästa sida.

Sidan håller på att uppdateras och kan därför innehålla fel. Vi ber om överseende med detta.

Bra att veta inför mässan i Luleå 5-7 november 2019

Information för dig som är eller vill bli utställare på mässan.

Allmänt

Anmälan
Anmälan är bindande för utställaren tills den antagits eller avböjts av Numera Mässor AB. Bindande avtal inträder det datum då order-/bokningsbekräftelse skickas till utställaren.

Avbokning
Utställaren äger rätt att utan debitering frånträda beställning av monteryta om han skriftligen anmäler detta inom 10 dagar från orderbekräftelse. Ovan villkor gäller fram till 30 dagar före arrangemanget. Vid avbokning därefter gäller 24 timmars avbokningsrätt av beställningen utan debitering. Utställare som önskar annullera sin order eller minska sin monteryta skall skriftligen meddela Mässan.

Vid avbokning mer än 10 dagar efter orderbekräftelse och/eller avtalsundertecknandet debiteras grundavgiften samt följande:

• vid avbokning mer än 4 månader före mässan debiteras 30% av ordersumman
• vid avbokning mer än 2 till 4 månader före mässan debiteras 70% av ordersumman
• vid avbokning mindre än 2 månader före mässan debiteras 100% av ordersumman

Mässan förbehåller sig rätten att disponera avbokad yta efter eget gottfinnande utan någon ersättning till Utställaren.

Betalning
Numera Mässor tar ej emot kontant betalning av fakturor.

Klicka här för att läsa Numera Mässors AB:s fullständiga allmänna villkor.

Uppdateras inom kort…

Uppdateras inom kort…

För besökare

Alla dagar 10-16

För utställare

måndag 4 november – INFLYTT
tisdag 5 november – uppdateras inom kort
onsdag 6 november – uppdateras inom kort
torsdag 7 november – uppdateras inom kort

Utställarkort
Utställarkorten är inte personliga och hämtas ut av monteransvarig i informationsdisken vid inflyttning. Varje monter berättigar till 1 kort/3 m². Behöver ni fler kort än ni är berättigade till, debiteras dessa efter mässan. Utställarkorten ingår automatiskt i er monter och ni behöver inte göra något för att få dem. Alla utställarkort hämtas på plats i vår informationsdisk under mässans dagar. Vi skickar inga utställarkort.

Om ni behöver många fler än vad som ingår i er monter ber vi er kontakta oss för godkännande: maria.jarl@numeramassor.com

Kundkort
Ta chansen att bjuda in kunder, återförsäljare, grossister, samarbetspartners och andra intressenter till er monter. Utställande företag kan köpa entrébiljetter till rabatterat pris, 34 kr exkl. moms. De är till för er att dela ut till potentiella kunder, ha som pris i tävlingar eller allmänt bjuda in folk att besöka er i montern.
Efter mässan faktureras ni 34 kr exkl. moms per använd biljett.

Uppdateras inom kort…

Utställarlounge
Restauranger
Matkuponger

MENY!

Mässan ansvarar inte för skador på utställda föremål eller dekorationer, oavsett om skadan uppkommit genom fel eller försummelse av mässan eller av personal för vilken mässan ansvarar. Utställare bör därför kontrollera så att egen försäkring finns!

Läs även paragraf 17 i våra ”Allmänna villkor”. Dessa hittar du på sidan 2 i din orderbekräftelse.

Uppdateras inom kort…

Monter

Uppdateras inom kort…

Standard för byggnation är 2,5 m. 

För betald monterhyra ingår vita bak- och eventuella skiljeväggar

Ditt monternummer hittar du i vårt mejlutskick eller i utställarlistan här på hemsidan.

Till utställarlistan >

Det åligger utställare, monterbyggare och dekoratörer att själv forsla bort emballage och spill som uppstår vid monterbygge och demontering.

Inflyttning

IN- & UTFLYTTNING, 

Inflyttning: tisdag 23 april 08.00 – 20.00
OBS! Inflyttningsportarna stängs tisdag kl. 16.00!
Efter kl 16.00 tisdag 23 april låses portarna och mattläggning påbörjas i gångarna. Dvs. inget material får finnas kvar i gångarna och inga stora produkter kan dras i gångarna!
Om du planerar en kort inflytt på onsdag morgon vill vi gärna bli informerade om detta, meddela då din kontakt hos oss eller skicka ett mail till maria.jarl@numeramassor.com.
Viktig information till utställare avseende in- och utlastning i Malmömässan
Det har byggts ett parkeringshus ovanför Malmömässans lastgård. Detta innebär tyvärr att lastgården har minskat i yta och att vi därmed måste vara striktare vid in- och utflytt än tidigare. Parkeringshuset ägs och drivs inte av Malmömässan så detta är omständigheter vi ej råder över men för allas trivsel och för att göra in-och utflytt så smidigt som möjligt kommer vi att införa nya rutiner enligt nedan:
Vid ankomst till Malmömässan ringer du på telefonnumret som står på grinden om grindstugan ej är bemannad. Vid inkörsel kommer du att få uppge:
– Monternummer
- Registreringsnummer – Telefonnummer
Baserat på hur mycket gods du har i bilen få du en begränsad tid att lasta ur din bil för att sedan köra ut och ställa bilen på närmaste parkering. För varje påbörjad halvtimme som denna tid överskrids debiteras du 500kr. Vi hoppas på er förståelse och samarbetsvilja.

Utflyttning

Viktig information till utställare avseende in- och utlastning i Malmömässan
Det har byggts ett parkeringshus ovanför Malmömässans lastgård. Detta innebär tyvärr att lastgården har minskat i yta och att vi därmed måste vara striktare vid in-och utflytt än tidigare.

Parkeringshuset ägs och drivs inte av Malmömässan så detta är omständigheter vi ej råder över men för allas trivsel och för att göra in-och utflytt så smidigt
som möjligt kommer vi att införa nya rutiner enligt nedan:

Vid ankomst till Malmömässan ringer du på telefonnumret som står på grinden om grindstugan ej är bemannad. Vid inkörsel kommer du att få uppge:

Monternummer
Registreringsnummer
Telefonnummer

Baserat på hur mycket gods du har i bilen få du en begränsad tid att lasta ur din bil för att sedan köra ut och ställa bilen på närmaste parkering. För varje påbörjad halvtimme som denna tid överskrids debiteras du 500kr.

Vi hoppas ni kan ha överseende med att detta är nytt även för oss och att vi gör vårt bästa för att ni ska få en så smidig upplevelse hos oss på Malmömässan!

Om du har fler frågor är du välkommen att kontakta Malmömässan på: 040-631 33 66

Mässguiden

Mässguiden har ett mycket högt läsvärde för alla besökare på Seniormässan och delas kostnadsfritt ut på mässan. Den innehåller bl a utställarförteckning, program och hallskiss. Vi kompletterar innehållet med intressanta nyheter från mässan och artiklar med olika inriktning.

Om du vill annonsera i mässguiden ber vi dig kontakta Charles Andersén på 0707-88 67 02 eller på mejl charles.andersen@telia.com

Kontakta oss

Leon Giannaridis
Projektledare, Seniormässan
Stockholm och Luleå
Mejla mig!
0708-38 78 08

Peter Gillemo
Säljare, Seniormässan
Alla orter
Mejla mig!
0765-46 55 99

Linnea Olsson
Projektledare, Seniormässan, Malmö

Mejla mig!
0732-36 90 71

Ulf Rosvall
Projektsäljare, Seniormässan

Mejla mig!
0704-22 48 34

Maria Jarl
Projektkoordinator, Seniormässan
Alla orter
Mejla mig!
0735-28 87 45

Emelie Ottosson
Projektledare, Seniormässan, Göteborg

Mejla mig!
0768-769120

Det är vi som jobbar med Seniormässan och vi gör allt vi kan för att göra din upplevelse och ditt besök så positiv som möjligt – oavsett om du är besökare eller utställare.

Vi tar gärna emot synpunkter, kritik, beröm eller samtal om vår verksamhet så tveka aldrig att höra av er. Du kan antingen fylla i formuläret nedan eller kontakta oss per telefon eller e-post.


Seniormässan arrangeras av Numera Mässor AB. Vill du ställa ut på någon av våra mässor, är du välkommen att kontakta någon av de ansvariga för mässan eller via något av alternativen nedan.

Numera Mässor AB
Krusegatan 19, 212 25 Malmö
Tel 040-18 68 80

info@numeramassor.com
www.numeramassor.com