Utställarlista – Göteborg

Seniormässan är för dig som vill inspireras till att leva ett aktivt liv och upptäcka något nytt igen. Här får du träffa det största antalet utställare med det mest varierande utbudet av kvalitetsprodukter och erbjudanden. Du kan prova på och uppleva flera aktiviteter samt lyssna på det mest fullmatade scen- och seminarieprogrammet.

Här finns utställare inom många olika områden: Resor & Turism, Boende & Tjänster, Vård & Omsorg, Hälsa & Skönhet samt Fritid & Kultur.

Så här fungerar listan

Du kan enkelt sortera utställarlistan genom att klicka på listen högst upp i valfri kolumn. Det är även möjligt att söka på en utställare direkt.

Alla länkar till våra utställare öppnas i ett separat fönster.

FöretagWebbplatsMonternummerFöretagsuppgifter
1,6 miljonerklubbenhttp://www.1.6miljonerklubben.comC01:49
60plusbankenhttp://www.60plusbanken.seC03:4160plusbanken hjälper dig som är 60plus till en bättre vardagsekonomi och livskvalitet genom att frigöra pengar från din bostad. Välkommen till vår monter så berättar vi mer!
Air Baltic Corporationhttp://www.airbaltic.lvC00:01
Alert Seniorhttp://www.alertsenior.seC01:21Vi söker fler alerta pensionärer som vill jobba extra på egna villkor. Vi erbjuder även prisvärda Rot- & Ruttjänster inom trädgård, städ och hantverk.
Arnolds Delikatesser ABhttp://www.facebook.com/arnoldsdelikatesser/C05:40
Attendohttps://www.attendo.seC00:06
Bayer ABhttp://www.bayer.comC03:21Välkommen till oss på Bayer för att göra ett självtest och förstå mer om benartärsjukdom eller prova hur synen försämras vid sjukdomen våt AMD.
Biblioteken i Göteborg, Kulturförvaltningen, Göteborgs stadhttp://www.goteborg.se/bibliotekC04:11Skaffa ett bibliotekskort & få tillgång till alla digitala tjänster som vi erbjuder på biblioteken: e-böcker & e-ljudböcker, tidskrifter, språkkurser, filmer osv. Allt gratis. Såklart får du även låna vanliga böcker direkt i vår monter.
Bo Aktivt i Sverige ABhttp://www.boaktivt.seC04:22Bo med eget spa, wellness samt en uppvärmd och inglasad trädgård med sommar året runt.
Boplats Göteborghttps://boplats.se/C03:12Var får du tag på en bra bostad som senior? Hur lång tid tar det egentligen att få en lägenhet? Ställ dina frågor till Boplats Göteborg – västra Sveriges största bostadsförmedling.
Camarda F&H ABhttps://camarda.seC02:55
Centerpartiet i Västra Götalandhttps://www.centerpartiet.se/lokal/vastra-gotaland/startsidaC03:32Centerpartiet i Västra Götaland vill ha ett tillgängligt, företagsamt och mer hoppfullt samhälle, där du själv bestämmer hur din vardag fungerar bäst. Nära vård betyder att vården ska finnas där du behöver den, när du behöver den.
Coala Life ABhttps://www.coalalife.com/se/privat/C01:03Coalas hjärtmonitor som analyserar EKG och hjärtljud på bara 60 sekunder i tryggheten av ens vardag med medicinskt kvalitet.
Cyperns Turistrådhttp://www.visitcyprus.comC04:02Information, tips och råd för en oförglömlig semester på Cypern.
Dannebacken Service ABhttp://www.systrarnaodh.seC05:67
Demokraternahttps://www.demokraterna.seC03:20Endast information
Earstorehttps://earstore.seC05:20Moderna hörapparater, batterier och andra hörhjälpmedel för att höra bättre på jobbet och på fritiden. Kom förbi och upptäck vår smyckeskollektion för hörapparatsanvändare.
El Hierrohttps://elhierro.travel/enC04:12El Hierro är annorlunda. Det är speciellt, det är unikt. Det är en ö att njuta av med alla fem sinnena, att upptäcka dess landskap och känna dess lugn. El Hierro är en ö med själ. Dess geografiska läge, dess orografi och dess glesa befolkning gör El Hierro till en magisk plats. En unik resa – perfekt för att hitta dig själv.
Elizabeth Bhttp://www.elizabethb.comC01:60
Ertur ABhttps://www.ertur.seC02:09
Femtiofem plus ABhttps://www.femtiofem.seC02:21Vi söker medarbetare samt erbjuder rot- och ruttjänster inom trädgård, hantverk och städ.
Fix UniversalC00:04
Fjällmans Begravninghttp://www.fjallmans.seC04:09Välkomna till oss för att samtala om livet.
Folkspelhttps://www.folkspel.seC05:22
Folktandvården Utbildningskliniken vuxenhttps://folktandvarden.vregion.se/vara-kliniker/utbildningsklinik/utbildningskliniken-vuxen/C03:29Tandvård till reducerat pris
Forward Archhttp://www.forwardarchsweden.comC01:20
Friskis & Svettis Göteborghttp://www.friskissvettis.seC02:02
Fritidscenter i Göteborg ABhttps://www.fritidscenter.seC04:50
Fuertaventurahttp://www.visitfuerteventura.esC04:12Föreställ dig ett paradis, en ö med mer än 150 km vita sandstränder och turkost vatten där du kan dyka, under hela året, och en plats där du kan lyssna till ljudet av tystnad. Paradiset är FUERTEVENTURA
Gillis Edman Begravning & Familjejuridikhttp://www.gillisedman.seC03:31"Eftertanken" - dina tankar om hur du önskar att din begravning ska se ut. En stor hjälp för sörjande anhöriga. "Tänk efter före" - Familjejuridik
Gran Canariahttps://www.grancanaria.com/turismo/se/C04:12Gran Canaria är en stor liten kontinent. En värld i miniatyr som blandar så olika landskap att de ser ut att komma från olika länder. En ö av stränder. Men också av berg. 
Grönlandsresor ABhttp://www.gronlandsresor.seC05:06Experter på Grönland, Svalbard, Färöarna, Island, Antarktis och Hurtigruten.
GThttps://www.expressen.se/gt/C04:59Kvällstidningen GT. GTs chefredaktör och andra spännande journalister/krönikörer kommer vara på plats. Vi har härliga tidningar och magasin i montern
Göran Sjödén Rehab Butik ABhttp://www.rehabshop.seC01:30Stärkevästen hållningsbandage, Eloflex elrulstolar
Göta Energi ABhttp://www.gotaenergi.seC01:32
Göteborgs Lottakårhttp://www.svenskalottakaren.seC01:29
Göteborgs Närradioföreninghttp://www.gnf.nuC02:32
GöteborgsOperan ABhttps://sv.opera.seC04:01
Hallonhttp://www.hallon.seC03:39
Himla Bra A-LG / Sov Gott i Ullhttp://www.sovgottiull.seC01:42Säljer olika Ull-produkter som Ull-bäddar, Stolsöverdrag till husbilsstolar, Stolsdynor, Nackkuddar, Morgonrockar, Tofflor mm Merino/Kamel/Alpacka ULL
Hjälpmedelsbutiken Plazahttp://www.hjalpmedelsbutiken.seC02:12
Hälsoinsikthttp://www.gapamoln.se/C00:13
HärjedalsKök ABhttp://www.harjedalskok.seC04:40
Idrottens Bingo ABhttp://www.idrottensbingo.seC04:32
Israeliska Statens Turistbyråhttp://www.goisrael.comC02:11Vinn ett weekendpaket till Israel och upptäck alla de heliga platserna, eller koppla av vid kusterna till Döda havet och Medelhavet.
ITSeniorerna i Göteborghttps://www.itseniorerna.seC01:41Mässerbjudande!
Besök IT Seniorernas monter, så kan du bli medlem för endast 50 kr (2022). Medlemsförmån; support fredagar 9-12 samt online-support. Månadsmöte med föreläsare, kurser, hemsida, digital plattform samt molntjänsten Office 365
Iventus International Travel ABhttp://www.iventustravel.seC02:52Rundresor med svensk reseledare i Europa, Asien, Sydamerika, Centralamerika och Karibien samt Nordafrika. Tävling där ni kan vinna presentkort på resor.
Jacon Swedenhttp://www.jaconart.seC04:48
Judo4Balancehttps://judo.se/fallprevention/C04:39Falltrygghet för äldre - Lär dig falla rätt!
Genom det unika träningsprogrammet Judo4Balance kan fallolyckor hos äldre förebyggas och risken för skador minskas. Kom förbi så berättar vi mer. I montern erbjuder vi även prova-på med instruktör.
Juristbyrån Hägghttp://www.juristbyranhagg.seC02:50Många tänker inte på att juridiken får en avgörande betydelse om det händer något oförutsett i familjen.  Någon bestämmer sig för att separera eller någon avlider.  Värna om dem du älskar och skydda dig själv och din egendom . Ta hjälp före.
Jörns Resor ABhttp://www.jornsresor.seC04:61Guidade gruppresor i Europa med buss, flyg, båt & tåg med ett rikt innehåll och mycket upplevelser. Resor som ger minnen för livet!
Kanarieöarna / Canary Islandshttps://www.hejkanarieoarna.com/C04:12ETT AUTENTISKT UTOMHUSSPA Behagliga temperaturer, mycket sol, ren havsluft och mineral-medicinska vatten. Upptäck hur du kan utnyttja dem maximalt och ta reda på de naturterapier för att förnya och maximera ditt välbefinnande.
Kristdemokraterna i Göteborghttps://kristdemokraterna.seC05:12
Kristinedals Träningscenterhttp://www.kristinedal.nuC04:30Kom och prata hälsa och träning hos oss på Kristinedals Träningscenter! I vårt utbud finner du bl.a. gym, simning, gruppträning och padel.
Kronans Apotek ABhttps://www.kronansapotek.seC02:10Gratis blodtrycksmätning
Mässpris på utvalda produkter bl.a blodtrycksmätare
Tävla om ett stort exklusivt kit ifrån våra egna märkesvaror!
Lanzarotehttps://turismolanzarote.com/en/C04:12Ingen som sett Lanzarotes vulkaner och lavaslätter glömmer det. Samtidigt bjuder den vanliga ön på gyllene stränder, vingårdar, fiskebyar, skaldjursrestauranger och många bra hotell
Magnetix - Wellnesshttps://www.magnetix-wellness.com/sv/C02:29
Miljöpartiet, gröna seniorerhttp://www.gronaseniorer.nuC01:43
milMED Education ABhttps://milmed.nuC05:32
MK- Flygresor, Bussresor, Kryssningarhttp://www.mkbussresor.seC03:01
Moderata Seniorerhttp://www.moderat.se/moderata-seniorerC05:29
ModeStuganhttp://www.modestugan.seC03:52
Mona Helje ABC03:33
MSC Cruises Scandinavia ABhttp://www.msccruises.seC01:52MSC Cruises - Prisvärda kryssningar! Ombord något av våra toppmoderna fartyg ser vi till att du får uppleva de mest fascinerande sevärdheterna och smakerna från världens mest spännande kulturer.
MSDhttp://www.msd.seC03:09http://www.pneumo.se
NordDesign Kök ABhttp://www.norddesign.seC00:11
Octean ABhttps://octean.seC04:10Välkommen till oss för att ta del av exklusiva mässerbjudanden på våra olika kosttillskott som hjälper för bland annat trötthet, utmattning och besvär med leder samt muskler. De 50 första som besöker vår montern får även en trevlig gåva!
Olive Barhttp://www.olivebar.seC05:26
OMK ABhttp://www.renaskinn.comC05:30
Ondazzurra Travelhttp://www.ondazzurra-travel.comC01:10Skräddarsydda resor till hela Italien. Kom med dina resetankar så gör vi dem till en konkret resa.
Optikkällarenhttp://www.optikkallaren.seC01:22
Polar Print Försäljning ABhttp://www.polarprint.seC05:39Hjälpmedel för personer med synnedsättning. Tidningar, böcker, dator mm.
PRO Göteborghttp://www.pro.se/Distrikt/Goteborg/C05:09
Resemakar´n AB / BussErik ABhttp://www.resemakarn.nu/C04:19
Riksbyggenhttp://www.riksbyggen.seC02:42Nyproducerade hem i hela Sverige!
Rolfs Flyg och Buss ABhttp://www.rolfsbuss.seC02:22
RPG, Riksförbundet Pensionärsgemenskaphttp://www.rpg.org.seC01:11
Rädda Barnenhttp://www.räddabarnen.seC01:31Ställ frågor om testamenten (Familjens Jurist finns på plats varje dag, klockan 13.00–16.00).
Upprätta ett testamente med hjälp av vår digitala tjänst
Få ditt testamente utskrivet
Gör vår quiz
Besök ett av våra ändamål i Indien med hjälp av VR
Scanblocker Sweden ABhttps://scanblocker.netC01:05
Scandoramahttp://www.scandorama.seC01:52Hos Scandorama hittar du upplevelserika & bekväma paketresor med handplockade utflykter och engagerade guider som ger dig en reseupplevelse utöver det vanliga.
Rundresor, Flodkryssningar, Vandringsresor, Långsemester & Vinresor.
Selma Lagerlöf Hotel & Spahttps://selmaspa.seC01:09
Seniorgården ABhttp://www.seniorgarden.seC02:41Bostadsrätter för dig över 55 år.
SeniorNet Swedenhttp://www.seniornet.seC01:25*Information om SeniorNets klubbar runt om i Sverige (40st) *Medlemskap i Göteborgs klubb som ligger på Lotsgatan 9 i Majorna. *Medlemskap i Göteborgs klubb som ligger på Lotsgatan 9 i Majorna. * Supporthjälp på alla områden inom IT *Datacafe
Serviceresor Trafikkontoret Göteborghttp://www.serviceresor.goteborg.seC04:51
Singel i Sverigehttp://www.singelisverige.seC05:61Program
Tisdag 5 april kl. 14.00 Föreläsning på Seminariescenen
Onsdag 6 april kl.13.35 Föreläsning Stora Scenen
Torsdag 7 april kl.12.00 Föreläsning på Seminariescenen
Speedmeeting 3 gånger/dag
kl.11.00
kl.13.30
kl.15.00
Välkommen!
SKPF, Göteborghttp://www.skpf.seC05:02
Smarteyeshttp://www.smarteyes.seC03:40Mellan den 5–7 april tävlar Smarteyes ut ett par kompletta glasögon, värde upp till 6000 kr. Kom till vår monter C03:40 och var med och tävla om ett par nya glasögon – en ny vinnare dras 15:00 varje dag!
Dessutom får du en spännande goodiebag, kupong för gratis synundersökning, ögondroppar och 1000 kr rabatt på våra skräddarsydda glas.
Socialdemokraterna i Göteborghttp://www.socialdemokraternagoteborg.seC05:10Politiska samtal, informationoch frågetävlingar! Välkomna!
Sovkoncept Göteborghttp://www.sovkoncept.seC03:22
SPF Seniorerna, Distrikt Göteborghttp://www.spfseniorerna.seC01:39
Stena Line Scandinavia ABhttp://www.stenaline.comC01:02Resor med färja
Step Flexhttp://www.niclashealth.comC00:04Skoinlägg
Sunstar Sverige ABhttp://www.sunstargum.seB02:19
Svenska Trygghetslösningarhttp://www.stl.nuC04:42Svenska Trygghetslösningar erbjuder bostadslarm med kamerabevakning kopplat till larmcentral dygnet runt.
Svensk Fastighetsförmedlinghttp://www.svenskfast.seC04:29Mäklare med koll på läget sedan 1937! Förmedling av bostäder
Svensk Hypotekspension ABhttp://www.hypotekspension.seC05:21
Sverigedemokraterna, Göteborghttp://www.sd.seC03:19
Synskadades Riksförbund Göteborghttp://www.srfgoteborg.seC01:01
TrendRehab i Sverige ABhttp://www.trendrehab.seC01:13
Vadstena Klosterhotel ABhttp://www.klosterhotel.seC04:41
Verahill ABhttp://www.verahill.seC05:28
Veterankraft ABhttps://www.veterankraft.seC02:20Veterankraft är ett av Sveriges ledande auktoriserade bemanningsföretag och största leverantören av hushållsnära tjänster och företagstjänster.
Viking Line Skandinavien ABhttp://www.vikingline.seC02:09
Visit Helsingborg & Sofiero SlottC03:02
Votum och Speja Förlaghttp://www.votumforlag.seC01:36Votum Förlag ger främst ut foto- och fackböcker om människor, kultur och natur – böcker som vill beröra och påverka läsaren. Speja ger ut bilderböcker, kapitelböcker och faktaböcker till barn från pekboksåldern till tidig tonår.
Vreacthttp://www.gbg.vr-world.seC02:40
Västtrafik ABhttp://www.vasttrafik.seC04:49
World Of Comfort Sverige ABhttp://www.worldofcomfort.se/C00:09

…bjuder dig på garderobsavgiften!