Seniormässan – mässan för den aktive senioren

Varmt välkommen att inspireras!

Seniormässan är Sveriges största mässa för dig som vill leva ett aktivt liv och upptäcka något nytt igen. Hos oss träffar du det största antalet utställare med kvalitetsprodukter och bra erbjudanden som i första hand vänder sig till dig som är 55 år och äldre. Här finns utställare inom många olika teman; Resor & Turism, Boende & Tjänster, Vård & Omsorg, Hälsa & Skönhet samt Fritid & Kultur.

Kom till oss och ha kul! Träffa folk, handla, delta i tävlingar med fina priser och prova på någon av våra många aktiviteter på plats. Det finns två fullmatade scen- och seminarieprogram med intressanta föreläsningar inom olika ämnen att lyssna på. Hos oss ska du kunna hitta information, få ny kunskap och många goda expertråd med dig hem. Kanske hittar du en nygammal hobby, din drömresa eller får ett gott skratt från underhållningen på scenen.
Så här skriver Kvällsposten om Seniormässan i Malmö 2017:

"Den första Seniormässan i Malmö arrangerades 2013 och har sedan dess vuxit för var år, både vad gäller utställare och besökare. Under tre dagar deltar omkring 150 utställare med erbjudanden om allt från kropp och hälsa till nybyggda lägenheter för 55+:are.”

Läs hela artikeln här: KvällspostenSydsvenskan var på plats när första mässan slog upp 2013:

"Det är en åldersgrupp som ökar i antal och det finns mycket forskning och utveckling inom det här området. Vi vill samla erbjudanden och trevliga saker och kombinera det med vetenskap som allmänheten kan ta del av.”

Läs hela artikeln här: SydsvenskanLokala Limhamnstidningen skriver bl a detta om Seniormässan:

"Det är ett fullspäckat program på mässans scenområde och i seminarielokalen. Dessutom satsar flera av utställarna på korta föreläsningar i sina montrar."

Läs hela artikeln här: Limhamnstidningen