Aktiviteter på mässan

Maxa ditt Mässäventyr!

Se vårt gedigna aktivitetsprogram och planera din dag!

De olika prova-på-aktiviteterna som kostnadsfritt erbjuds på mässorna är en stor och viktig del av Seniormässans framgångsrika koncept. Utbudet varierar från mässa till mässa, men exempel på tidigare aktiviteter är allt från att köra Segway till att måla graffiti eller att spela mattcurling.

Här finns med största sannolikhet något för alla!

Aktiviteter

Träffa Svenska Fotbollförbundet och prata gåfotboll.

Har du inte provat på tidigare att spela gåfotboll så har du här chansen att bolla lite på plats och kanske hitta din favoritträning med dina vänner. Aktiviteten finns i monter C02:32

Prova på och upplev Virtual Reality på plats i monter C02:40 hos företaget VReact.

Dyk med hajar och delfiner.  Bestig Mount Everest, balansera på planka och utmana din höjdrädsla, eller varför inte mata en dinosaurie.

Har du koll på ditt blodtryck? Träffa Blodtrycksdoktorn i monter C02:42

Prata med expertis och testa ditt blodtryck på plats.

Oddbird är nordens största producent av alkoholbefriade viner . Oddbird har en vision där valet ska vara enkelt – därmed genom att producera premiumviner utan alkohol i världsklass!

Kom och smaka!

Oddbird monter C03:22

Göteborgs Närradioförening monter C04:39

Välkommen in i monter och dra din bästa Göteborgs vits rakt ut i etern live.

Vem vet du kanske blir utsedd till årets radioprofil.

Kom till vår monter och lär dig rädda liv. Vi lär dig HLR, hur man hanterar en hjärtstartare samt första hjälpen vid stroke, hjärtinfarkt, diabetes etc. Delta gärna i våra lärorika utmaningar, testa HLR och delta i vår frågequiz med fina priser.

MilMED Education AB

Tävlingar

Besök oss i vår monter C04:20 och var med och tävla om 20 dagar och 20 nätter på vår Beach Resort i Hua Hin Vintern 2023-2024.

Alla som börjar följa mig på instagram och facebook @madforgifts är med och tävlar om en valfri badponcho från Futah i Portugal.
Värde 799-899:-
Välkommen till min monter. C04:01

Made for gifts