Aktiviteter på mässan

Maxa ditt Mässäventyr!

Se vårt gedigna aktivitetsprogram och planera din dag!

De olika prova-på-aktiviteterna som kostnadsfritt erbjuds på mässorna är en stor och viktig del av Seniormässans framgångsrika koncept. Utbudet varierar från mässa till mässa, men exempel på tidigare aktiviteter är allt från att köra Segway till att måla graffiti eller att spela mattcurling.

Här finns med största sannolikhet något för alla!

Här fyller vi löpande på med aktiviteter som är klara. 

Spela Bingo med Idrottens Bingo.

Idrottens Bingo är Sveriges största bingoarrangör med 24 bingohallar runt om i Sverige och en på nätet. Majoriteten av hallarna ligger i Västsverige.
Bingohallarna varierar i storlek och antal platser. Men den röda tråden är den påtagliga stämningen och den mysiga känslan. Något som präglats in i väggarna sedan 1979.
Idrottens Bingo drivs inte av något privat vinstintresse utan allt överskott går tillbaka till ideella föreningar anslutna till din bingohall.

Kom och träffa Idrottens bingo på Svenska Mässan den 21-23 april klockan 10-16.
Vi spelar bingo på plats. Ni kan även vara med och snurra på vårt bingohjul där ni kan vinna extravinster, äta popcorn från vår popcornvagn eller bara ta det lugnt och umgås.
Varmt välkomna, vi syns!

Monternummer: B02:27

VR World är en spelarkad som skapades 2017 som ligger belägen centralt på Backaplan med utsikt över Hjalmar Brantingsplatsen. Vi specialiserar oss på att erbjuda virtuella upplevelser till alla åldrar. Möhippor, företagsevent, kick-offs, event och mycket mer. Här kan man resa till nya världar, rymden, dyka ner i vattnet, skjuta zombies, klättra eller bara meditera på en solig sandstrand och njuta av livet.

I vår monter erbjuder vi både hisnande höjdupplevelser och vackra vattenmiljöer. Kom och testa mellan 10-16 –  helt gratis!

Passa på att bli stylad som om du vore på salong!

Eleverna från Hantverksprogrammet på Burgårdens gymnasium ger dig tips om hårstyling och makeup samt utför handmassage & nagellackning.  I montern finns elever från Fashion Design som tillverkar egna produkter

Ta del av fina erbjudanden från hantverksprogrammet i montern!

Välkommen till oss.

…bjuder dig på garderobsavgiften!