Aktiviteter på mässan

Maxa ditt Mässäventyr!

Se vårt gedigna aktivitetsprogram och planera din dag!

De olika prova-på-aktiviteterna som kostnadsfritt erbjuds på mässorna är en stor och viktig del av Seniormässans framgångsrika koncept. Utbudet varierar från mässa till mässa, men exempel på tidigare aktiviteter är allt från att köra Segway till att måla graffiti eller att spela mattcurling.

Här finns med största sannolikhet något för alla!

Här fyller vi löpande på med aktiviteter som är klara. 

Aktiviteter

Spela Bingo med Idrottens Bingo.

Idrottens Bingo är Sveriges största bingoarrangör med 24 bingohallar runt om i Sverige och en på nätet. Majoriteten av hallarna ligger i Västsverige.
Bingohallarna varierar i storlek och antal platser. Men den röda tråden är den påtagliga stämningen och den mysiga känslan. Något som präglats in i väggarna sedan 1979.
Idrottens Bingo drivs inte av något privat vinstintresse utan allt överskott går tillbaka till ideella föreningar anslutna till din bingohall.

Kom och träffa Idrottens bingo på Svenska Mässan den 21-23 april klockan 10-16.
Vi spelar bingo på plats. Ni kan även vara med och snurra på vårt bingohjul där ni kan vinna extravinster, äta popcorn från vår popcornvagn eller bara ta det lugnt och umgås.
Varmt välkomna, vi syns!

Monternummer: C04:32

Vreact är en spelarkad som skapades 2017 som ligger belägen centralt på Backaplan med utsikt över Hjalmar Brantingsplatsen. Vi specialiserar oss på att erbjuda virtuella upplevelser till alla åldrar. Möhippor, företagsevent, kick-offs, event och mycket mer. Här kan man resa till nya världar, rymden, dyka ner i vattnet, skjuta zombies, klättra eller bara meditera på en solig sandstrand och njuta av livet.

I vår monter erbjuder vi både hisnande höjdupplevelser och vackra vattenmiljöer. Kom och testa mellan 10-16 –  helt gratis!

Hos oss kan du göra ett självtest för benartärsjukdom samt genom glasögon testa hur det är att ha ögonsjukdomen våt AMD eller DME.

Bayer AB

Monternummer: C03:21

I Singel i Sverige montern C05:61 kommer vi att ha Speedmeeting tre gånger om dagen följande tider:
kl.11.00
kl.13.30
kl.15.00

Göteborgs närradio sänder live från C02:32

Kom till vår monter och lär dig rädda liv. Vi lär dig HLR, hur man hanterar en hjärtstartare samt första hjälpen vid stroke, hjärtinfarkt, diabetes etc. Delta gärna i våra lärorika utmaningar, testa HLR och delta i vår frågequiz med fina priser.

MilMED Education AB

Tävlingar

Tävling där man ska besvara 3 frågor och lämna formulär i montern. Bland de som svarat rätt drar vi vinnare som får presentkort på 5000:- att användas för inköp av resor hos Iventus.

Iventus International Travel AB

Monter: C02:52

Anmäl er till vårt nyhetsbrev i vår monter och delta i en utlottning av ett härligt trädgårdsset och Glyc produkter för 6 månaders förbrukning, värde ca 2.000 kr!
Vi ses på seniormässan
Företag: Octean AB
Monternr: C04:10

Mellan den 5–7 april tävlar Smarteyes ut ett par kompletta glasögon, värde upp till 6000 kr. Kom till vår monter C03:40 och var med och tävla om ett par nya glasögon – en ny vinnare dras 15:00 varje dag!

Besök vår monter och bekanta dig med vår EKG-monitor som med stor enkelhet hjälper dig att trygga ditt eller någon annans hjärta. Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev i montern och var med i utlottning av Coalas EKG-monitor för hemmabruk.

Coala Life

Monternummer: C01:03

Besvara fyra frågor och få chans att vinna 2 biljetter till musikalen Kärlek skonar ingen.
3 vinnare á 2 biljetter.
Rätt svar meddelas vinnaren via e-post.
Företagsnamn: GöteborgsOperan

Monternr: C04:01

…bjuder dig på garderobsavgiften!