Nyhet! – Reseauktionen

11 oktober, 2017

Hela 64’400 kronor samlades in till Alzheimersfonden på bara 60 minuter!

 

Nyhet! – Reseauktionen

En stor nyhet inför årets mässa är reseauktionen som vi arrangerar för första gången någonsin. Här kommer det att finnas cirka åtta stycken fantastiska men olika resor som våra utställare tillhandahåller unikt för våra besökare till förmån för Alzheimerfonden.

Dagsläget har vi fem resor klara och vi hoppas kunna fylla på med ytterligare några innan vi känner oss nöjda. Vi vill passa på att tacka följande utställare; Dominikanska Republikens Turistbyrå, Sunbirdie, Go Cruising, Citroën och Sundbyholms Slott samt TagAlog.

Här nedan i PDFen följer en kort beskrivning av varje resa, vad startbudet kommer att ligga på för respektive resa och hur mycket som kommer att gå till Alzheimerfonden:

 

 

OK
På Senior Mässan använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?