Här är kommer vi uppdatera löpande profilerna ni kommer få möter på Seniormässan den 24-26 oktober 2017!

 

 

Göran Hägglund

Allt fler seniorer fattiga!

I Sverige lever nästan var femte pensionär drygt 18 procent 2015 under gränsen för risk att hamna i fattigdom, visar siffror från Eurostar. Göran har lång och bred erfarenhet av att arbeta med pensionsfrågor och kommer att förtydliga vad som gäller.


Knut Knutson

På Seniormässan i Malmö möter ni Knut Knutson under ett samtal med Antikrundans förste programledare, Jesper Aspegren, om varför olika föremål ser ut som dom gör.

Knut Knutson är en av Antikrundans mest framträdande och publika expert. Han har varit med i programmet sedan starten 1989. Hans expertområde är främst modernt konsthantverk, konstglas, möbler och allmoge. Under 80-talet arbetade han på auktionsfirman Bukowskis i Stockholm, där han lanserade det nya området ”Modernt konsthantverk”. Knut Knutson är huvudägare tillika chefsintendent på Uppsala auktionskammare. Auktionskammaren är i dag Sveriges tredje största auktionshus.


Madelein ”DJ Gloria” Månsson

Kommer att berätta om sitt beslut om att byta yrkesbana vid 62 års ålder och som kör disco för våra besökare de första två eftermiddagarna på mässan.


 

OK
På Senior Mässan använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?