Scenprogram Göteborg 2018

Som besökare får du ta del av Seniormässans scenframträdande utan kostnad. Ämnen som behandlas är allt från resmål och andra nöjesbetonade föredrag till personlig utveckling. Musikunderhållning är ett annat uppskattat inslag på Seniormässans scen.

Scenprogrammet uppdateras fortlöpande.

Profiler


Ulf Ekman


Grundade och ledde frikyrkoförsamlingen Livets ord under 30 år. Lämnade till mångas förvåning församlingen 2014 och konverterade till katolicismen, något han bl.a berättar om på Seniormässan.


PC Jersild

PC Jersild berättar om sin nya bok som heter Tivoli.

Boken är en satir om ålderdom och död, och hur det ser ut att åldras i Sverige i dag.

 

PC Jersild föreläser om en ny bok.

”Den moderna döden” 

Boken ”Modern Death”, skriven av en amerikansk läkare och översatt av PC Jersild, handlar om hur läkarvetenskapen har förändrat döendet. Boken jämför amerikansk och svensk sjukvård.


Sven Alhbin

F.d. chefen vid länskriminalen i Västra Götaland föreläser om dagens kriminalitet.


Tony Johansson

Följ med till Egypten i Hällingsjö där Tony visar vilka vackra vårblommor som han odlar och hur han får dom att trivas. Tony gillar att odla växter från hela världen och för att få dom att trivas gäller det att veta vilka behov de olika växterna har. Hur sår man dessa fröer och hur skapar man jordblandningar som är lämpliga för de olika växterna.

Det blir praktiska tips och en stor mängd vårblommande skönheter.


Modestugan visar vårens mode med modevisning

 

 

 

OK
På Senior Mässan använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?