Aktiviteter

Till varje mässa sätts ett digert program samman. Allt är kostnadsfritt för dig som mässbesökare.

Aktiviteterna för Seniormässan i Stockholm 24-26 oktober 2017 uppdaterar vi informationen löpande.


Nyhet! – Reseauktionen

En stor nyhet inför årets mässa är reseauktionen som vi arrangerar för första gången någonsin. Här kommer det att finnas cirka åtta stycken fantastiska men olika resor som våra utställare tillhandahåller unikt för våra besökare till förmån för Alzheimerfonden.

Dagsläget har vi fem resor klara och vi hoppas kunna fylla på med ytterligare några innan vi känner oss nöjda. Vi vill passa på att tacka följande utställare; Dominikanska Republikens Turistbyrå, Sunbirdie, Go Cruising, Citroën och Sundbyholms Slott samt TagAlog. Vi presenterar även Häringe Slott och Kulturresor, Jambo Tours och Temaresor.

Här nedan i PDFen följer en kort beskrivning av varje resa, vad startbudet kommer att ligga på för respektive resa och hur mycket som kommer att gå till Alzheimerfonden:

 

 


Prova på träning som gör dig glad tillsammans med Medley och Springtime! Se deras träningsschema på PDFen nedan och var med och delta på mässan!

 

 Gratis synundersökning på Seniormässan i Smarteyes rosa buss!

På Seniormässan 24-26 oktober i Älvsjö kan du göra en gratis synundersökning med tryckmätning (värde 400 kr) i Smarteyes rosa buss. Undersökningen genomförs med toppmodern utrustning av legitimerad optiker. Dessutom bjuder Smarteyes på rabatt på glasögon, spännande nyheter, goodiebags, fika och chansen att vinna kompletta glasögon.

 

Välkommen till Smarteyes buss i monter A22:41!


I We Travel groups monter kommer ni att kunna njuta av diverse olika seminarier som handlar om Resor!

Välkomna till monter A19:21!


Spela bingo varje gång klockan slår hel tillsammans med Idrottens Bingo – här utlovas spänning på hög nivå och chans på fina vinster!

Vi spelar kl11, kl12, kl13, kl14, kl15 alla tre dagarna!

 

Välkomna till monter A11:71!


Vintern är festernas årstid! Lagom till årets adventsfikor, julbord och nyårsfester bjuder modeföretaget Klingel på en härlig kombination av modevisning och stilföreläsning med experten Katarina Althin. Här får du ta del av Klingels stora sortiment av festfint mode samtidigt som Katarina Althin ger handfasta tips om hur man kan tänka kring färg, trender och kroppstyper.

Modevisningen är 25/10 kl 11:10-11:35

 

Träffa även oss i monter A20:40!


Kronans Apotek välkomnar er till sin monter där de kommer att ha hudterapeuter som kommer köra gratis hudanalyser. Vi kommer även ha gratis blodtrycksmätning. Utöver detta kommer besökarna även kunna köpa lite saker i montern och däribland Omron blodtrycksmätare till bra pris.

Välkomna till monter A20:39!


Provsminkning av Inika Organic

Favorit i repris. Förra året blev en succé och även i år välkomnar vi dig till en kostnadsfri provsminkning av Inika Organic (20 min). Du får praktiska makeuptips när du vill glänsa lika mycket på utsidan som du gör på insidan.

Anmälan: Boka tid genom att maila namn, mail och önskemål om tid till inika@pandl.se

INIKA Organic är ett prisbelönt 100 % naturligt Makeupmärke från Australien,som inte kompromissar med vare sig påverkan på naturen, människan eller kvaliteten på produkterna. Produkterna är Ekologiskt Certifierade och Vegan Certifierade.

Ni hittar Inika i monter A20:41, varmt välkomna!

Fram till kl 16.00 erbjuder Werlabs provtagning direkt i montern. Ni får under denna tid möjlighet att testa vår tjänst till ett rabatterat pris. Werlabs samarbetar med den Svenska hälso- och sjukvården och alla resultat granskas av våra läkare.

Ni hittar Werlabs i monter A14:50. Välkomna för provtagningar!


Go Cruising bokar kryssningar över hela världen, både för privatpersoner och företag. På deras hemsida hittar du ett urval på allt dem har.

Go Cruising lottar ut champagne i sin monter under mässan och missa inte deras föreläsning där det även där kommer att lottas ut en flaska!

Ni finner Go Cruising i monter A11:29 och deras föreläsning ser ni onsdagen 25/10 kl. 12.40-13.00 på seminariescenen.


Dominikanska dansgruppen Los Embajadores del Merengue en Europa.

Merengue är Dominikanska republikens folkmusik och dans som år 2016 förklarades som en del av det mänskliga kulturarvet. Fyllt med de smittsamma rytmerna av trummor, saxofon och slagverk representerar Merenguen i många former den dominikanska kulturella identiteten. Dansarna kommer även att finnas i Dominikanska republikens Turistbyrås monter (A14:20) på onsdagen och torsdagen.

Ni ser denna fartfyllda föreställning på stora scenen den 24 oktober kl. 13.05-13.30.


Gör en snabb och enkel hörselkoll hos Audika!

I Audikas monter A19:20 på Seniormässan kan du göra en enkel hörselkoll och få rådgivning av en legitimerad audionom. Du kan även köpa batterier till hörapparater till reducerat pris.

Varmt välkomna att besöka Audika i monter A19:20!

För mer information om Audika, gå in på vår hemsida www.audika.se 


Ourtime (en del av Match.com) är den nya dejtingsidan för unga singlar över 50. På Seniormässan 24-26 oktober i Älvsjö kan du vara med och tävla om tre månaders medlemskap!

Ourtime har utvecklats i samråd med singlar over 50 och har användarvänligheten i fokus. En avancerad algoritm ser till att medlemmarna matchar med andra likasinnade singlar, och Ourtime erbjuder även flera skräddarsydda dejtingaktiviteter.

Välkommen till monter A16:20 för mer information och nätdejtingtips!


Tanja Unlimiteds (A22.50) erbjudande!

 
Köp din Tanja-Jacka under Seniormässans första timme varje dag och få en gratis goodiebag (morgonrock, solglasögon, sjal, nagellack, ryggkliare, exklusiva tvålar, skohorn, smycken etc) värde ca 750 kr / goodiebag.
Besök oss först!

Välkomna till Alert Seniors monter (A15:60) där alla som anmäler sitt intresse är med i utlottningen av 4 timmars valfria hushållsnära tjänster. När vinnaren är dragen ställs en kunskapsfråga som måste besvaras för att vinsten ska lämnas över, så läs på innan! 


I TePe montern kommer ni kunna njuta av miniföreläsningar á 15 minuter, det kommer finnas två olika teman Tips och råd om hur jag tar hand om mina tänder och Tips och råd kring mellanrumsrengöring. Se nedan vilka tider de olika föreläsningarna kommer hållas.

Varm välkomna till monter 16:28 för att lära dig mer om din munhälsa!


I år är Alzheimerfonden med på Seniormässan för att uppmärksamma demenssjukdomar och dess stora påverkan på samhället. Kom gärna förbi vår monter och lyssna på forskare som berättar om de senaste rönen inom demensforskningen. Du kommer också att få lyssna på andra experter som belyser olika intressanta frågeställningar. På stora scenen kommer du också få lyssna till vår ambassadör Figge Norling, som berättar om när hans pappa drabbades av Alzheimers sjukdom.

Varm välkomna till monter A18:39!


I monter kommer vi tillsammans erbjuda GRATIS fot konsultation, fotmassage & underbensmassage till prova på pris och försäljning av fotkrämer (Pedicare).

Varmt välkomna till monter A25:05!


Destination Jokkmokk i monter A11:05 kommer hålla en tävling 24-26 på seniormässan. Med utlottning av priser torsdag den 26 oktober klockan 14:00. Tävlingen går ut på att svara på frågor om Jokkmokk som besökarna får leta svar i våra broschyrer.
Vi kommer ha fina priser från Stoorstålka, Jokkmokks Tenn, Care of Gerd och Ájtte – Svenskt fjäll- och samemuseum.
OK
På Senior Mässan använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?